Sep. 15, 2013

New in ♡ Odd Molly


How cute?


Upp och ner

Hej! Tänkte börja blogga regelbundet nu, fast än ingen vet att vi har den här bloggen än.

Hur som helst. Har varit sjuk hela helgen, inte haft ork till något annat än gossip girl och sova. Sjukt tråkigt, längtar ut som fan, fast det spelar ingen roll. När jag är frisk går jag ändå aldrig ut. Känns som att livet börjar bli tråkigt igen, nu när skolan börjar. Känns som att alla människor blir tråkigare då, säger att dom är positiva och glada men ändå är de dom som klagar mest.
Det är väl så? Alla blir deprimerade när det blir mörkt och kallt, utan att vi vet om det. Så vad ska man göra när allt bara vänds över en dag? Det man tyckte var kul igår är rena mardrömmen idag. Ska man göra något som man tycker är kul då? Tänk om man är själv om att tycka så? Hur gör man då?

Vet inte vart detta inlägg leder, eller vad jag ens vill säga med det, men under den här helgen har jag bara lagt tid på att tänka (och kollat på gg och sovit som sagt) och det resulterar till att jag inte vet vad jag vill längre. Förut var allt så självklart.. Visste precis vad jag mådde bra av och vad jag ville göra med livet. Men nu när jag blickar bak inser jag hur jag förändrats. Jag vet inte vad jag vill. Men hoppas att jag inser det snart.

Puss från mig, skönt att skriva av sig! /Antonia


Want it!

Var inne på bikbok igår en snabbis och hittade två super söta toppar. Måste verkligen införskaffa mig snaart. /Antonia


RSS 2.0