Outfits

Det här hade vi på oss idag när vi blev fotade till våran header.
 
Ellen
Linne/H&M Ballerina/H&M Väska/New Yorker Kjol/Utomlands Halsband/Kappahl Armband/Utomlands Fotlänk/En present
Moa
Stickad/BikBok  Shorts/BikBok  Skor/Belles Shoes   Solglasögon/H&M  Smycken/Pandora-Guldfynd
 
 
Antonia
Kofta/kappahl Kjol/nelly.com Väska/bikbok Armband/ur&pen/glitter Skor/H&M Solglasögon/H&M
 
Nelly
 
Linne/Bikbok Halsband/Ur&Penn Shorts/Bikbok + Vita converse.
 

Och till det hade jag min väska från Marc Jacobs som jag inte hade på mig när jag tog bilden! Ha det så bra!

Våran dag//header fotografering


Fota till designen

Hej! Nu har jag precis fixat mig och ska strax ut och fota till våran design med Olivia, Antonia, Moa, och Ellen! (Det är Olivia som ska hjälpa oss med den) Såhär ser jag ut just nu! /Nelly

Flatenbadet

Hej! Idag har jag, Ellen och Antonia varit på flaten! Solat, badat och skrattat! Så himla mysigt! Sen när jag kom hem så grillade jag med familjen! Mysig dag! /Nelly

Tips för att sluta småäta!


frulle!

Tjenare, vaknade runt 10 idag på ett lite annorlunda sätt! Lilla antonia ringde och undra varför jag låg och sov haha! Men nu sitter jag iallafall och äter lite frulle/brunch och kikar med tjejerna om  vad som händer idag! Tror att jag och nelly skulle på bio och kolla fast and ferious 6! Hört att den ska va rätt bra, gillar ju dom andra filmerna! Ses senare! Puss
/ellen

Tips på jeans shorts

En favorit nu på sommaren är jeans shortsen. Väldigt snygga och lätt matchade, de funkar till allt.
Jag hittade massor av snygga jeans shorts på "sheinside" och tänkte dela med mig av några.- Antonia

 
Shortsen på bilden kommer från sheinside och är verkligen superbilliga och snygga. Värt att gå in på sidan och kolla runt för dom har skitsnygga och fina kläder för superbra priser.

Hos Angela


New in

Hejsan! Igår var ju jag och tjejerna i farsta och shoppade lite! Ingen stor shopping kanske men fick med mig lite saker hem!
 
tröjan, klänningen, skärpet och linnet är från HM, BHn är från cubus och örhängena från glitter!
puss!/ellen

Världens bästa fruktsallad

 
Hej Sunshines ♥ Började dagen med att sova ut ordentligt, sedan åt jag vattenmelon, honungsmelon, jordgubbar och danonino till lunch. Jag klagar inte! Nu ska jag igga i min säng och kolla på några avsnitt av Cougar Town ♥
 
// Nelly

Sheinside

Var nyss inne på fashion sidan "sheinside" och hittade massor av söta klänningar som passar perfekt nu på sommaren. Priserna står med valutan dollar men jag försökte omvandla priserna så gott de gick. Puss- Antonia
 
 

Outfits

 
 
Nelly
 
 
Linne Bikbok/ Jacka BikBok/ Halsband Ur&Penn/ Klocka Daniel Wellington/ Väska Marc Jacobs/ Converse
 
Ellen
 
 
Jeans H&M/ Tröja BikBok/ Väska DM Retro/ Klocka Daniel Wellington/ Converse
 
Antonia

Tröja/Hollister Jeans/Ginatricot Armband/Ur&Penn Väska/Bikbok Skärp/Bikbok
 
 
Moa
 
Jeans Hollister/  Linne H&M/  Väska Åhlens/  Armband Pandora/  Ring Ginatricot/  Halsband Ur&Penn/        Skor Belles shoes/ Solglasögon H&M
 
 

New in!

Det här fick jag med mig hem från Farsta centrum idag. Vi var inne på Parelle där det finns hur mycket Victorias secret parfymer, bodysplash och hud lotion krämer som helst. Blev förälskad i doften coconut & passion så jag köpte en bodysplash och hud lotion i den doften för 270kr.
Hittade även jättesöta trosor på H&M som var på rea och kostade 30kr bara. Kap!
Pusspuss//Antonia
 
 

Våran dag

Idag åkte alla vi till Farsta Centrum för att shoppa och kolla runt i butiker. Supermysigt när vi träffas tillsammans för då har vi alltid så roligt.
Outfit och new in bilder kommer upp senare, puss!
 
 
 
 
 

Välkommen till våran blogg!

Hejhej och välkomna till våran blogg "nosvies.blogg.se". Vi är fyra tjejer som kommer blogga om mode, skönhet, träning och vardag. Hoppas ni stannar, puss!
 
Antonia
 
Hej! Jag heter Antonia Lantto, är 15 år och bor i Stockholm. Jag kommer blogga om vardag, mode och skriva om sånt jag gillar att skriva om. Puss!
 
Moa
 
 
Tjenare, Jag heter Moa Nyström. Bor i Stockholm och är 14 år. Jag kommer skriva om min vardag, träning, mode, shopping  och massa mer. Puss!
 
Nelly
 
 
Hej jag heter Nelly Grahn och är 15 år, bor i Stockholm som dom andra och kommer blogga om skönhet, olika tips, lite outfits, tankar, åsikter, vardag och annat som jag tycker är kul!
 
Ellen
Hejsan! Jag heter Ellen johansson är 14 år och bor i stockholm. jag kommer skriva om min vardag, mode, och annat roligt! 

RSS 2.0