The Bling Ring

Har varit hos Nelly hela dagen idag, vi har pratat o skrattat, de var så länge sen! Vi bestämde oss för att se på bio, så vi ringde Ellen så hon hoppade på våran buss. Vi gick till Grand Sveavägen, o såg The bling Ring. Jag tycker inte att den var bra alls. Ja, de var baserat på en verklig händelse men den var så dåligt gjord o långtråkig! Här e lite bilder från dagen 😊


One Tree Hill

Hej hej! Har lagt mej i sängen o ska precis se några avsnitt av OTH, var ett tag sen jag tittade på de. Är ganska stolt över mej själv för mamma kom hem med en hel påse med munkar, muffins osv. Och jag har inte tagit en enda! Kör på kiwi istället ❤


Nåttarö

Tja! Kom nyss ut ur duschen, så sjukt skönt att äntligen duscha i sin egna dusch med sina egna grejer! Och vara hemma i sitt egna rum. Idag kom Jag, Ellen och Hedvig hem från Nåttarö. Kommer inte skriva något speciellt om det. Vi har iallafall haft sjuukt kul, sjuukt mysigt och har fått massa nya minnen.
En rolig sak jag vill säga är iallafall att vi av en ren slump råkade träffa på en tjej som heter Sofia. Det var 10 år sedan jag var på Nåttarö första gången, och dom första gångerna så brukade jag leka med Sofia men jag visste inte ens hennes efternamn och vi har aldrig hörts sen, men nu träffades vi som sagt igen, blev sjukt överraskad! Så sjukt roligt, vi ska försöka träffas igen eftersom hon bor på andra sidan stan! :) //Nelly

Grown ups 2

Var på bio idag med Andre. vi såg Grown ups 2, den var as konstig men skit rolig! rekomenderar den!

Directioners

Va på Grönalund med Melitza. Älskar Grönan för man träffar alltid nytt folk och får nya vänner! Vi träffade ganska många som vi gick runt med. Visade sig att nästan alla var directioners! ❤


Shoppingen från Göteborg

Kom på att jag aldrig visade vad jag köpte när jag och Ellen var i Göteborg!
Min nya favoritväska faktiskt! Fräscht med vitt och riktigt rymlig! Är rätt säker på att den är från Lindex. 299:- Och sen ett par nya pilotbrillor från Stadium med spegelglas. 139:- //Nelly

Gellack

Heej! Idag när vi var och handlade passade jag på att köpa ett "gellak" som det heter! Har hört så mycket om hur bra dom ska vara osv.. så jag var ju tvungen att testa! Blev faktist helt nöjd med resultatet! Sen om det håller i 2 veckor som dom lovar får vi se!
Vad tycks? Puss /Ellen

Nytt!

Jag o mamma skulle köpa lite nödvändiga saker i Haninge, så efter de gick vi in i lite affärer. Var och provade den här toppen inne på BikBok, hade inga pengar så mamma bjussade mej på den!


Nya ögonbrynsgrejer

 
Var nyss på ica maxi och köpte bland annat lite saker till mina ögonbryn. Mina älskade ögonbrynsknivar och ögonbrynsfärg. Känner att jag skrev ögonbryn väldigt många gånger nu, haha! //Nelly
 
 

Ur&Pen 20:-


New in!

Va i stan igår o gick runt i affärer med Linda. Har inte så mycke pengar just nu men jag hittade lite att ta med hem!


Linne-Obey
Ring- Ur&Pen


Home sweet home!

Hejsan, gud så skönt att vara hemma! Ska verkligen njuta nu dom här dagarna innan vi åker iväg igen! Både jag och Nelly hade ju problem med internetet när vi va uppe på deras landställe vilket var lite synd. Men visar lite kort nu vad jag köpt därifrån!
Jag köpte 3 stycken doftljus, ett par super söta mysstrumpor, nagel kaviar, nail stickers, ett nagellack, ett armband och en nagelkräm!
Doftljusen är presenter!
det blåa är till pappa, det lila till min bror och självklart det rosa till mamma! (Vet att killar inte önskar sig doftljus direkt, men det e tanken som räknas!)
Har aldrig testat nagel kaviar förut så det va nått nytt!
10:-/st! Vilket jäkla kap! Kostar runt 100:-/st här hemma!
Dom söta mysstrumporna hade till och med små  tassar!
Fint och enkelt!
blev jätte nöjd med allt kan berätta lite mer specifikt om grejerna sen! Puss / ellene

Shopping från Vallsta

Som jag skrev förut, så var vi inne på två olika butiker när vi var i Vallsta. Här är det jag köpte!
Spetsgardiner, 2 nagellack, nagelkaviar, nailart nagellack, glansspray för håret, typ ''sand'' ska visa sen vad jag ska använda det till!, 3 pack bomull, tops och någon annan sorts bomull!, 2 bodylotions, en parfym, solpuder pärlor, en typ av parfym man har till rummet/hemmet, mysiga strumpor, 7 pack vanliga strumpor, 2 mallar för nagelmönster, top model hårspray, Hello kitty våtservetter.
(''sanden'', glansspray, bodylotion, top model hårspray, rumsparfym, bodylotion, parfym, och solpuder pärlor. //Nelly

Min morgon

Börjar dagen med en smoothie! Ska blogga lite nu, och sen blir det nog att kolla en film! Ska försöka ta det lugnt idag, och vara hemma! Jag känner att jag behöver lite ensamtid mellan alla resor med kompisar! //Nelly

Hemma i stockholm

Tja snyggingar! Har precis tagit en låång dusch med ansiktsmask, hårinpackning och massa annat, tagit bodylotion och olika krämer och ligger nu i min fina morgonrock i sängen och målar naglarna och kollar på film! Så mysigt, jätteskönt att vara hemma! Däremot stannar jag bara i 3 dagar sen åker jag iväg på nya äventyr!


Vallsta

Hej! Vi har haft det supermysigt här i Vallsta! Igår låg vi och solade och badade på deras brygga, sjukt varmt var det! Idag var vi och handlade på två olika affärer! The dollar store, och Albert &Herbert. Det är två stora affärer som båda har massa olika prylar till riktigt billiga priser! Det vart en hel del, Vad visar vi när vi kommit hem ;)

(Det här inlägget skulle upp för några dagar sen men vi hade dåligt internet så det får komma upp idag istället)


Mot Antonia!

Sitter o äter frukost nu, ska dra till Antonia o träna snart. Ska bli skönt har inte tränat så mycke under lovet. Puss//Moa


Frukost!

Hej hej! Vaknade för en halv timma sen ungefär och ska nu precis äta frukost. Sen åker jag och möter upp Antonia för vi ska köpa skal till min mobil. Sen drar vi nog till Grönan. Puss //Moa


Ny älskling

Har äntligen fått en ny mobil! Min förra hade virus haha o den var typ 10 år gammal. Tycker jag förtjänar en iPhone 5


Äventyr på gång

Hej! Nu har vi varit på vårt landställe i några dagar och tagit det lugnt och solat! Har fått en starkare rand faktiskt! Idag fick vi däremot ett litet spontant ryck och är påväg till min fina syster och hennes barn och kille som just nu är i en fin villa med strandtomt vis ljusnan! Vi har inte riktigt bestämt när vi ska hem men vi blir nog där i några dagar!


New In!

Va i Haninge Centrum en snabbis för att köpa lite nödvändiga saker.
Som vanligt orkar jag inte vänta på att lacket ska torka så de fuckar upp. -Depend
Sololja-Kicks Förlåt för den usla kvallan, får ny mobil snart.

Steker litt

Tjenaaa, nämen. Började dagen med en pw och gjorde sedan iårdning mej en liten drink och la mej o sola, så jävla varmt nu avlider.

Marc by Marc Jacobs

Snart så..Har gått och sucktat efter den här rätt länge nu, super fin och passar till allt! Men nu har jag bestämt mig och jag ska nog beställa den i veckan. Puss
 

Bikbok 199:-


Gomorgon

Hej, vaknade för ett tag sen och ska precis börja träna lite. Har ett gym hemma så tänkte springa i 30 min och köra lite mag och rumpövningar. Vet inte vad som händer sen kanske går o lägger mig och solar, finns inte så mycke att göra nu när mina babes har åkt iväg. Puss!
 

On the road

Hej! Kan berätta lite snabbt att igår så var jag först och köpte två linnen, och sen åkte jag och badade med Moa och Antonia! Ska visa sen, har ju shoppat en del på senaste!

Som Ellen skrev så sitter vi ju nu iallafall i bilen påväg till Hälsingland! Det blir mobilupdate dom här dagarna! Har med mina söta älsklingar också ;)


Hälsingland

Godmorgon solstrålar! Har helt glömt bort att berätta om att jag och nelly ska till hälsingland i några dagar! Nelly har ju ett landställe där nära vattnet! Haha så vi kommer väll hänga vid stranden ganska mycket! Hon kommer att hämta mig vid 11 och sen så åker vi! Idag har jag iallafall en så länge ätit en jätte godfrukost och packat ihop mina grejer! Puss! /ellen
Här har vi min nyttiga/goda frukost
Min sköna resar outfit
Och lilla jag

Yesterday

Hej!

Nelly och jag åkte in till stan igår för jag skulle kolla efter fördelsedagspresenter till mamma och pappa som fyller år snart.

Jag hittade även ett armband till mig själv som jag visar sen i ett annat inlägg.
Inget märkvärdigt.- Antonia


Göteborg

Hej mina fina! Tänkte bara berätta lite om min och Ellens Göteborgresa! Berätta lite kortfattat vad vi gjorde och visa några bilder. Vi bestämde alltså väldigt spontant att vi skulle åka ner dagen innan vi åkte!
(Ja jag var tvungen att ha samma outfit 2 dagar eftersom jag glömde packa ner lite grejer)
 
Första dagen så åt vi en god middag, kollade runt lite där vi bodde, spelade biljard och skrattade massvis!
 
Andra dagen gick vi först och shoppade, ska visa lite senare vad jag köpte! Vi fikade och kollade runt lite mer i staden.
 Sen åkte vi taxi till festivalen Metaltown. Det är alltså en hårdrocksfestival. Det var lite segt på dagen men ändå rätt kul, men på kvällen så kom dom grymma banden som ghost, sabaton o slipknot! Jag gillar mest house musik haha men vissa hårdrocksband gillar jag! Jag och Ellen dansade massa då och hade skitkul!
 
 
Sen sista dagen så var vi på Liseberg, det var såklart skitkul! Tycker faktiskt det var mycket bättre än Grönalund!
 
 
//Nelly

Filmkväll

Hejhej! Äntligen har jag slagit mig ner i soffan och ska kolla film. Har inte hunnit göra de en enda dag på det här lovet för jag har alltid varit upptagen och varit supertrött när jag kommit hem, men idag har jag varit hemma hela dagen med my family.

Så nu blir de film och popcorn hela kvällen framöver. Ha de bäst!- Antonia


fika!

Hahah nu sitter vi här på fiket och väntar på att michael och hans tjej ska komma! Uppdaterar sen!
/ellen

göteborg!

Nu är vi här! Jag o nelly sitter nu på hotell rummet nere i göteborg! vi kom hit igår med tre-timmars tåget, gick ut och åt på en grekisk restaurange och sen gick jag och nelly ut och kollade igenom staden! Eftersom det var ganska sen så var inte så mycket öppet. Men när vi kom tillbaka till hotellet så satt vi och åt godis, spelade kort och körde lite biljard! Hur mysigt som helst! Idag ska vi kanske träffa några och gå på metaltown festivalen! 
/ellen

grönan!

Tjaaba! Vaknade nyss och ska väll snabbt in i duschen + äta frukost o fixa mig innan jag möter upp folket och drar till grönan! (Har inte vart där någon gång i år) sen på torsdag kanske jag och nelly ska ner till göteborg! Gå på festival, liseberg , shoppa, fika, skratta  och bara ha roligt! Kommer bli jätte mysigt! 
/ellen
 
(Jag lägger till lite bilder i efterhand som jag tog när vi var där /Nelly)
 
 
 
 

Escada - Taj sunset

Åh jag har världens bästa syster! Fick det här smset igår!
 
 
Och idag kom paketet! Det var Escadas parfym ''Taj Sunset''.
Tror ni inte jag och Ellen stod och luktade på Escadas parfymer när vi var inne på parelle förra veckan. Taj Sunset var min absoluta favorit men jag har så många parfymer så jag försöker att inte köpa fler, och därför köpte jag den inte. Men jag klagar inte! Min syster är en liten tankeläsare!
 
 
Nu ska jag iväg och shoppa med Ellen!
 
//Nelly

Tips på en sjukt bra låt

Fergie ♥ A Little Party Never Killed Nobody
 
 
/Nelly

Ny duschad!

Hejsan, vaknade vid 12 idag, åt frukost och har precis klivit ur duschen! Idag ska jag vara med min älskade Benjamin för idag har vi sex månader tillsammans! Tiden har gått så himla fort!.. vet inte riktigt vad vi ska göra en men det får vi se! ♥
/ellen

Pannkaksfrukost

 
Frukosten idag blev pannkakor och hemmagjord sylt som jag åt med mamma! Mysigt! /Nelly

Frukost time

Godmorgon! Vaknade sent idag och har precis gjort klart min frukost.

Idag ska jag träffa Moa men jag vet inte riktigt vad vi ska göra.. Är sugen på ett hårt träningspass men vi får se. Puss- Antonia


RSS 2.0